Veelgestelde vragen

Terug naar het overzicht

Heb je een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen of je vraag beantwoord wordt. Geven de veelgestelde vragen niet het gewenste antwoord op je vraag, stuur je vraag dan per e-mail en je krijgt z.s.m. een antwoord.

Hoe weet ik welke browser versie ik gebruik?
Windows-gebruikers: Volgt later..

OS X-gebruikers: Klik bovenin de balk, rechts van het Apple logo, op de naam van de browser. Er verschijnt een dropdown met een aantal opties, kies in de dropdown voor ‘Over Browsernaam’. Een nieuw venster of pop-up verschijnt in beeld waarin het exacte versienummer wordt getoond.

Wat is de beste en/of slechtste internet browser?
Elke browser heeft zijn eigen identiteit, functionaliteit, voor- en nadelen. Je kan zelf het beste bepalen welke browser het beste voor jou is. Onze beweegreden om dit zo zeggen heeft te maken dat deze website als doelstelling om onafhankelijk mensen te informeren over internet browsers.
Is deze website onafhankelijk?
De website Alle Internet Browsers is een zelfstandig en niet-commercieel project opgezet. Op de website krijgt geen enkele internet browser een voorkeursbehandeling. Alle informatie die op deze website wordt verstrekt is enkel bedoeld om u op de hoogte te brengen waarom u het beste een up-to-date internet browser kan gebruiken. Het doel van Alle Internet Browsers is dat elke internet gebruiker veilig, snel en optimaal kan internetten.
Waar kan ik opmerkingen en/of input aanleveren?
De website is een hobby project, het kan mogelijk zijn dat informatie niet klopt en/of mogelijk achterhaald is. Elke opmerking en/of input is welkom, dit kan via het feedback formulier aangeleverd worden.
Kan ik met mijn bedrijf adverteren op deze website?
Momenteel is adverteren op deze website niet mogelijk. In de toekomst wordt dit waarschijnlijk mogelijk als er een passend adverteer systeem voor gevonden is.

Let op! Alle Internet Browsers heeft als doelstelling om onafhankelijk mensen te informeren over internet browsers. Er zullen daarom geen advertenties worden aangenomen die specifiek gericht zijn op het kiezen van een bepaalde internet browser.

Wie is de beheerder van de website?
De website wordt zowel beheerd als (door)ontwikkeld door Guido Slotboom.

Terug naar het overzicht